skip to Main Content

BDSwiss er en mægler, der hovedsageligt har fokus på binære optioner og ligeledes også har valgt at pålægge sit primære fokus på det tysktalende marked. Det er dog ikke ensbetydende med, at deres platform ikke kan bruges på andre markeder, eftersom deres tradingplatform såvel som hjemmeside er tilgængelig på intet mindre end fem forskellige europæiske sprog. BDSwiss og deres tradingplatform udbydes og ejes af Keplero Holdings Ltd., der har stået bag mægleren siden dens spæde start tilbage i 2011, hvor dørene naturligvis også blev åbnet for BDSwiss. Keplero Holdings Ltd. har desuden hjemme i Limassol på Cypern, hvilket ligeledes også gør sig gældende for mange andre mæglere.

På trods af, at BDSwiss er et relativt nyt foretagende, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at de har formået at opnå en særdeles imponerende vækst i løbet af de seneste par år. Derfor skal det selvfølgelig heller ikke være nogen hemmelighed, at BDSwiss både er blevet et uhyre kendt navn og platform i løbet af den seneste årrække. Det er i høj grad noget, der skyldes, at BDSwiss har valgt at pålægge deres bruger et særdeles stort fokus for at sikre, at de har de bedste forudsætninger for at opnå succesfulde handler, uanset hvad, du har intentioner om at bruge som underliggende aktiv.

Professionel og webbaseret platform

BDSwiss har valgt at placere deres platform på den webbaserede trading-platform, SpotOption, der – uden tvivl – er én af de mest prominente og mest anerkendte trading-platforme på markedet, hvorfor det naturligvis også er en platform, der bruges af en lang række mæglere på markedet, hvilket blandt andet inkluderer BDSwiss. Derfor kan du naturligvis også være sikker på, at der er tale om en platform, der er up-to-date og byder på moderne redskaber og værktøjer, der gør det nemmere for dig at få succes med dine forskellige handler. Det gør sig naturligvis gældende, uanset om du har intentioner om at handle med binære optioner, valuta eller noget helt tredje.

Det skal desuden også understreges, at du er garanteret, at du får adgang til en platform, der er særdeles brugervenlig og nem at gøre brug af – ligesom det også gør sig gældende med de mange andre white label-løsninger fra SpotOption. Hvis du tidligere har handlet hos en mægler, der også har en platform, der er baseret på SpotOption-softwaren, så kommer du til at føle dig hjemme. Du får desuden også muligheden for at indstille platformen til “Pro Trader”-tilstand, hvilket giver dig adgang til mange af de indikatorer og værktøjer, som du oftest kun finder på nogle af de mere professionelle og avancerede platforme.

Ydermere, så skal det naturligvis også gøres klart, at de også tilbyder brugen af den anerkendte MetaTrader-platform, der – på lige fod med SpotOption – ligeledes også er en platform, der bruges af en lang række forskellige mæglere på markedet. Fordelen ved denne platform sammenlignet med SpotOption er, at du har muligheden for også at tilgå platformen direkte fra din smartphone eller din tablet-pc, da der findes applikationer, der gør det muligt at handle direkte fra en Android- eller en iOS-baseret enhed. Dertil skal det også nævnes, at BDSwiss har fået udviklet deres egne applikationer til både iOS og Android, hvorfor du kan handle hos BDSwiss fra enhver tænkelig enhed.

Unikke funktioner hos BDSwiss

Hvis du vælger at oprette dig som bruger hos BDSwiss, så får du naturligvis også muligheden for at benytte dig af en række forskellige funktioner og redskaber, der ikke er tilgængelig hos mange andre mæglere. Ikke nok med, at du er sikker på, at du kommer til at få adgang til en platform, der er både brugervenlig og professionel, uanset om du vælger MetaTrader- eller SpotOption-platformen, så får du også en række unikke funktioner stillet til rådighed. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er forskelligt fra trader til trader hvad, der kan betragtes som værende vigtige funktioner, men de nedenstående appellerer til de fleste:

Double Up Feature

Her er der tale om en funktion, der er særligt fordelagtig at gøre brug af i forbindelse med de handler, hvor der er udsigt til at handlen ender i dit favør. Med denne funktion får du nemlig muligheden for at fordoble din oprindelige investering med de samme betingelser som ved indgåelse af den oprindelige handel. Med andre ord, så er der tale om en funktion, der ganske enkelt gør det muligt for dig at fordoble dine gevinster med blot ét enkelt klik, hvilket naturligvis kan betyde, at du tjener flere penge. Du skal dog være opmærksom på, at risikoen for at tabe hele beløbet også er der.

Rollover Feature

Dette er en funktion, der gør det muligt for tradere at forlænge tiden på deres handler. Det betyder også, at du har muligheden for at forlænge tiden af din handel, hvis den f.eks. er ved at slutte modsat af din oprindelige indsats. Det kræver dog, at du er villig til at betale 30% af det oprindeligt investerede beløb, for at kunne forlænge udløbstiden af den respektive handel. Det betyder også, at du kan risikere at miste yderligere 30%, men hvad det dog også betyder er, at den forlængede tid kan resultere i, at handlen ender i dit favør – og så tjenes de 30% naturligvis ind igen.

Mulige handelstyper hos BDSwiss

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at BDSwiss er en mægler, der i høj grad skiller sig ud fra mængden ved at være en mægler, der tilbyder deres mange brugere en lang række forskellige typer af handelstyper. Det betyder naturligvis også, at du nemt vil kunne finde en rigtig god handelstype, der appellerer til dig eller som du mener, der har et stort potentiale til at kunne skabe en god gevinst for dig. Nedenfor har du naturligvis muligheden for at læse nærmere omkring de forskellige former for handelstyper, der kan gøres brug af hos BDSwiss, så du kan finde den helt rette for dit vedkommende:

Classic High/Low Options

Først og fremmest, så skal det naturligvis gøres klart, at der er rig mulighed for at gøre brug af de klassiske High/Low-optioner, når du handler hos BDSwiss. Det er ganske enkelt den mest simple, men samtidig også den mest populære type af optioner, der kan handles med. Fordelen ved at benytte dig af denne form for optioner er, at traders blot skal fokusere på, hvorvidt det underliggende aktiv kommer til at stige eller falde. Det betyder også, at der er rigtig mange brugere hos BDSwiss, der er glade for at kunne gøre brug af denne form for handelstype, når de skal trade.

60 Seconds Options

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at der er rigtig mange, der forbinder denne handelstype med optionshandel og lignende, men faktum er dog, at der findes en lang række andre handelstyper på de platforme, der udbydes af BDSwiss. Som navnet også antyder, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at denne type af handel har en samlet løbetid, der lyder på 60 sekunder. En sådan handelstype er dog i højere grad et sats sammenlignet med en reel investering, hvorfor det ikke anbefales, at du benytter dig af denne handelstype med for høje indsatser.

Option Builder

Option Builder er en funktion, der giver de mange brugere hos BDSwiss mulighed for at skræddersy en lang række aspekter af deres mange handler. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at dette er en funktion, der normalvis bruges udelukkende af de mere erfarne tradere, eftersom der er tale om en funktion, der giver de mange tradere mulighed for at have en høj grad af frihed i forbindelse med at opsætte udløbstider og niveauet af risiko, de er villige til at tage. Det er derfor også en funktion, der i høj grad appellerer til dig, der har erfaring med trading og har relevant teknisk viden.

One Touch Options

Hvis du har intentioner om at gøre brug af BDSwiss og deres platforme til at lave mere langsigtede handler, der har en løbetid, der lyder på mere end 24 timer, så vil du med garanti finde det interessant, at du får adgang til en funktion som denne. Hvis du vælger at basere dine handler på en såkaldt One Touch-option, så kræver det blot, at det underliggende aktiv ender med at ramme den fastsatte kurs/pris i løbet af løbetiden. Det er – uden tvivl – den bedste løsning for dig, der har interesse i, at skulle lave mere langsigtede investeringer via de platforme, der udbydes af BDSwiss.

BDSwiss tilbyder kun én kontotype

Der er rigtig mange mæglere på markedet, der tilbyder deres kunder at vælge mellem en lang række forskellige typer af konti, når de står overfor at skulle oprette en bruger hos den respektive mægler. Sådan forholder det sig dog ikke, hvis du har intentioner om at skulle være oprettet og handle hos BDSwiss. Det skyldes nemlig, at de blot tilbyder én kontotype hos BDSwiss. Det kræver blot at du indbetaler minimum 100 dollars, hvis du ønsker at oprette en konto hos BDSwiss, hvorfor det naturligvis også er simpelt for dig, der har planer om at skulle oprette en konto hos BDSwiss.

Hvis du har et ønske om at kunne prøve kræfter med deres platform, inden du opretter en konto, hvor det er påkrævet at skulle indbetale penge. Med en sådan konto får du ikke blot muligheden for at prøve kræfter med BDSwiss og de platforme, du bliver tilbudt som bruger hos dem, men samtidig er det også en oplagt mulighed for dig, der enten er nybegynder og har et ønske om, at lære lidt mere om trading, inden du bruger reelle midler på det eller for dig, der er mere erfaren og har et ønske om, at kunne afprøve en række af dine strategier, inden du vælger kaste rigtig penge efter dem.

Payouts – kan man tjene penge hos BDSwiss?

Hvis du har intentioner om, at skulle begynde at handle med optioner, hvad end du har planer om, at det skal være med valuta, indekser, aktier eller noget helt fjerde som værende underliggende aktiv, så er det naturligvis vigtigt, at du har fokus på payouts. Du skal dog være opmærksom på, at det er noget, der varierer meget afhængigt af hvilken type af handel, du laver og ligeledes også hvad, du vælger at benytte dig af som underliggende aktiv til den respektive handel. Du kan dog opnå særdeles høje payouts hos BDSwiss, hvorfor der er gode forudsætninger for at tjene penge.

Du har mulighed for at opnå payouts, der lyder på intet mindre end 600%, hvis du vælger at benytte dig af de såkaldte One Touch-optioner, når du gennemfører dine handler. Du skal dog være opmærksom på, at den gennemsnitlige payout for en handel, der er blevet foretaget på én af platformene, der udbydes af BDSwiss lyder på mellem 65% og 85%. Derfor er der også stor forskel på, hvor stor en payout, du kan forvente alt afhængigt af, hvilken form for handel, du vælger at gennemføre. Faktum er dog, at der er gode forudsætninger for at tjene penge, hvis du handler hos BDSwiss.

Ingen velkomstbonus ved oprettelse

Der er mange mæglere på markedet, der tilbyder en bonus ved oprettelse af en konto på deres platform. Det betyder også, at du har mulighed for at få udbetalt en bonus, når du indbetaler et beløb på din konto. Det er dog ikke noget, du har mulighed for at opnå hos BDSwiss, men som du også har mulighed for at læse mere om ovenfor, så vil du kunne få nogle særdeles høje payouts. Samtidig er det også ensbetydende med, at der ikke stilles nogle krav til, at der skal handles ved en bestemt volumen, inden du kan få udbetalt dine penge, da der ikke udløses en bonus, når du opretter dig.

Kundeservice hos BDSwiss

Hos BDSwiss har du mulighed for at få support på en lang række forskellige måder. Du kan blandt andet vælge blot at sende dem en e-mail, men hvis det haster og er en kende mere kritisk, så kan du i stedet kontakte kundesupport via live-chat eller telefon. Support kan foregå på engelsk, tysk, italiensk, lettisk, estisk og spansk.

Bedømmelse
Dato
Af
BDSwiss
Vurdering
51star1star1star1star1star
Back To Top