skip to Main Content

Xtrade logoVælger du at benytte dig af XTrade til at handle med valuta, så får du muligheden for at benytte dig af en række forskellige typer af platforme. Du får blandt andet muligheden for at benytte dig af den meget prominente MetaTrader 4-platform, der bruges af rigtig mange forskellige mæglere og er derfor også én af de absolut mest prominente typer af platforme, når det kommer til handel med både valuta, optioner og meget andet. Det er desuden også en type af platform, der kan bruges af både nybegyndere og erfarne tradere, da det er en platform, der er både brugervenlig, men dog også udstyret med alle nødvendige værktøjer.

Ikke nok med det, så er der naturligvis også mulighed for at benytte dig af en række øvrige platforme. Du kan blandt andet benytte dig af en WebTrader-platform, der betyder, at du kan handle direkte fra browseren på enhver enhed, hvad end der er tale om en PC, der er baseret på et Windows-, Mac OS X- eller Linux-system. Dertil kan du også bruge den denne platform på en lang række forskellige typer af tablet-pc’er, der er udstyret med en browser. Mange tradere foretrækker at benytte sig af en sådan platform, da det betyder, at de ikke er begrænset til at handle fra specifikke enheder.

Er du glad for at kunne handle på farten, så er der naturligvis også mulighed for at benytte dig af en applikation til både smartphones og tablet-pc’er. Det kræver blot, at du har en mobil enhed, der er baseret på enten iOS, Android eller derimod Windows Phone, da XTrade tilbyder mobile applikationer til alle tre systemer. Det betyder også, at du kan handle uanset hvor, du befinder dig og uanset hvilken enhed, du har medbragt – det eneste, det kræver er, at du har adgang til nettet. Langt de fleste mobile enheder i form af smartphones og tablet-pc’er har altid adgang til enten 3G- eller 4G-nettet, hvorfor du altid er koblet op til Internettet.

Ikke nok med det, så er der ligeledes også tale om en mægler, der tilbyder deres brugere adgang til en lang række forskellige typer af værktøjer til trading. Du får blandt andet adgang til en såkaldt økonomisk kalender, en lang række forskellige former for tekniske indikatorer og samtidig har du også til hver en tid adgang til nyhedsstrømme med relevante nyheder, der har relation til trading med diverse underliggende aktiver. Derfor er du sikker på, at du hos XTrade får adgang til alt, du har behov for, for at kunne få succes med forex trading, hvad end du er nybegynder eller du derimod er en erfaren trader.

Gearing og spreads, når du handler hos XTrade

Hos enhver mægler er der naturligvis både gearing og spreads, du skal være opmærksom på. Hvis du vælger at handle hos XTrade, så vil du kunne foretage CFD-handler med en gearing, der lyder på 20:1, hvilket er ensbetydende med, at du kan både købe og sælge tyve gange billigere end de respektive markedspriser. Du skal dog være opmærksom på, at der er forskel på, at både spreads og gearing ændrer sig i henhold til det underliggende aktiv. Du har naturligvis altid mulighed for at læse mere om både spreads og gearing ved hvert enkelt underliggende aktiv, inden du vælger at gennemføre en bestemt handel hos XTrade.

Har du intentioner om at benytte dig af XTrade til handel med diverse former for valuta, så har du mulighed for at handle med en gearing, der lyder på helt op til 1:400. Det betyder, at du f.eks. vil kunne handle med helt ned til 100 dollars, men reelt set handler med en værdi, der lyder på intet mindre end 40.000 dollars. Hvis du derimod har til hensigt at skulle handle med enten indekser eller råvarer, så kan du opnå en gearing, der lyder på helt op til 1:200. Hvis du handler hos XTrade, så handler du også med faste spreads, der begynder ved 3 pips for langt de fleste af de valutapar, du har mulighed for at handle hos XTrade.

Ind- og udbetaling af midler hos XTrade

Der findes et bredt spektrum af forskellige muligheder, når det kommer til ind- og udbetaling af midler på en konto hos XTrade. Det betyder også, at du med garanti også vil kunne finde en passende metode, der kan bruges til både ind- og udbetaling for dit vedkommende. Du har blandt andet muligheden for at benytte dig af traditionel bankoverførsel, en lang række forskellige typer af kredit- og debetkort, men dertil også et bredt spektrum af forskellige e-wallets og lignende online tjenester. Sådanne løsninger tæller blandt andet Skrill, PayU, Poli, SporoPay, Sofort, Neteller, CashU, QIWI, Moneta.Ru, Webmoney, Giropay og eCard.

Derfor er der med garanti også enten én eller flere af de ovenstående metoder, der virker fordelagtig for dit vedkommende. Hvis du skal indbetale penge på din konto hos XTrade, kræves det, at der minimum indbetales EUR 150. I denne forbindelse skal du dog være opmærksom på, at der også er mulighed for at indbetale dine midler i øvrige valuta som AUD, USD, GBP, EUR og CAD. Der er også øvrige valuta tilgængelige, når du skal indbetale midler. I forhold til udbetaling af midler fra din konto hos XTrade, så er der ikke nogle krav i forhold til minimumsbeløb, men det kræves dog, at du både har bekræftet din identitet, dit kredit- eller debetkort og ligeledes også din adresse.

Lettilgængelig og professionel kundesupport

Er du erfaren trader, så er det ikke sikkert, at det er relevant for dig at kunne kontakte kundesupport. Hvis du derimod er nybegynder, så er det naturligvis rart at vide, at der altid er hjælp at hente. Hos XTrade har du mulighed for at ringe eller skrive til deres supportafdeling mellem søndag kl. 22:00 GMT og fredag kl. 22:00 GMT, hvilket også er ensbetydende med, at der er næsten 24/7-support. Du har mulighed for at kontakte XTrade via et væld af forskellige kanaler, hvilket selvfølgelig inkluderer både telefon, e-mail og selvfølgelig også via live-chat.

Bedømmelse
Dato
Af
XTrade
Vurdering
51star1star1star1star1star
Back To Top