skip to Main Content

Markets.com logoMarkets.com er en online trading platform eget af Safecap Investments Ltd. Firmaet blev etableret i 2018 med hovedkontor på Cypern. Firmaet er autoriseret til at tilbyde investering under ‘Cypriot Supervisory Authorty, der også er kendt som ‘Cyprus Securities and Exchange Commision’, som også bliver kaldt CySEC. Safecap er et datterselskab til ét af verdens absolut største udbydere og udviklere af både online gaming og trading software, Playteh PLC, der ligeledes også et børsnoteret selskab, der kan handles på London Stock Exchange og som indgå i FTSE 250-index. Playtech valgte at opkøbe selskabet bag Markets.com tilbage i maj 2015, hvorfor det også har været underlagt Playtech siden da, hvilket også betyder, at det er Playtech, der står for den daglige drift af Markets.com.

Du skal selvfølgelig ikke være bange for, at det har betydning at Markets.com er underlagt cypriotisk tilsyn og lovgivning, eftersom alle EU-baserede finansielle virksomheder vil være underlagt de samme finansielle lovgivninger, da de gør sig gældende for hele Europa. Det gælder selvfølgelig også de minimumsbeskyttelsesregler, der gælder for private investorer. Safecap har været registreret hos det danske Finanstilsyn siden 2009, hvilket også er ensbetydende med, at de også er underlagt deres reguleringer. Det er et krav at alle virksomheder, der udbyder investeringsservices og deslige er registreret hos Finanstilsynet. Det skal selvfølgelig også nævnes, at der er mange andre udbydere af finansielle platforme, der også er registreret på Cypern, hvorfor det ikke er noget sjældent syn og derfor er det heller ikke noget, du skal frygte for.

Hvilken investortype er Markets.com egnet til?

Da det er en mulighed hos Markets.com at – i hvert fald for visse instrumenter – placere lav minimumsindsatser pr. handel, så er det derfor også en platform, der henvender sig til den brede befolkning, da det ikke er nødvendigt med en stor indskudskapital – minimumskravet for indskud hos Markets.com lyder på 100 USD, hvilket er svarende til cirka 700 DKK. Derfor er den platform, der udbydes af Markets også ganske velegnet til begyndere og andre, der ikke ønsker at trade med for stor kapital eller derimod ønsker at stifte bekendtskab med de instrumenter, du kan handle med hos Markets.com. Det skal dog nævnes, at der er mulighed for at vælge dansk sprog på både deres hjemmeside og på deres platform, hvilket adskiller sig fra mange af de andre udbydere på markedet.
Markets.com kan trades fra din telefon

Markets.com udbyder flere forskellige platforme

Hos Markets.com får du mulgiheden for at handle via en række forskellige typer af platforme. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du har de bedste forudsætninger for at handle fra enhver form for enhed, uanset om du foretrækker at sidde ved en større skærm med god plads eller du derimod er glad for at kunne handle direkte fra din smartphone, når du sidder bag i en taxa eller er med toget. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer af platforme, der udbydes af Markets.com til deres mange forskellige brugere:

Webbaseret platform

Én af de særlige fordele ved den webbaserede platform fra Markets.com er, at du frit kan vælge det sprog, du ønsker at platformen skal byde på – det kan endda være dansk. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle begreber, der er oversat helt hensigtsmæssigt, hvorfor det kan anbefales, at du lader sproget være engelsk, så du er sikker på, at du forstår de forskellige begreber på korrekt vis. Det er naturligvis op til dig selv at vurdere, hvilket sprog, din platform skal være baseret på, uanset om du foretrækker dansk, engelsk eller derimod et helt tredje sprog.

Platformen er opbygget på meget overskuelig vis og er derfor også nem at gå til, hvad end du er nybegynder eller du derimod er garvet trader. Som standard bliver den vist med en sort baggrund. Det er dog ikke muligt at ændre synderligt meget i det fastlåste setup, hvilket mange erfarne tradere i høj grad ville sætte pris på. Det betyder også, at du i venstre side af platformen vil få vist relevant kursdata fra instrumenter, der er opdelt efter aktivtype. Dertil er det også muligt at få de mest populære instrumenter, men dertil også en brugbar, tilpasset liste udformet af dig selv.

markets platformI det nederste venstre hjørne får du vist dine kontooplysninger. Det betyder også, at du både kan få et hurtigt overblik over din saldo, profit/loss på nuværende positioner, netto egenkapital såvel som det beløb, der i øjeblikket er til rådighed for margin. I højre side af platformen vises et såkaldt grafmodul, der er ganske simpelt opbygget, da kursgrafen kan vises med candlesticks – du kan desuden indsætte en række tekniske indikatorer (mere end 50 stk.) på det givne instrument. Det instrument, der vises er det, du senest har klikket på i instrumentlisten i venstre side, hvorfor du selv er herre over, hvad der vises.

Der skal naturligvis ikke herske nogen tvivl om, at indlæggelse af ordre er både enkelt og kan ske hurtigt ved at klikke køb/salg på de enkelte instrumenter, der er vist i venstre siden af skærmen – når dette sker, så vil der åbne sig en såkaldt ordreboks. Vælger du at klikke på det lille “i” i kurslisten, der vises ved hvert instrument, kan du nemt se en række nyttige oplysninger som f.eks. minimumhandelsvolumen, marginkrav, overnight renteniveau, roll over dato osv. Ved indlæggelse af en ordre er der også mulighed for at nagive både Stop Loss og Take Profit på forskellige kursniveauer – dit nettoresultat vil altid blive omregnet til din denomineringsvaluta.

Mobilbaseret platform

Der er desuden også mulighed for at benytte dig af en mobilbaseret platform hos Markets.com. Det foregår naturligvis i form af en applikation, du har mulighed for at downloade til både Android og iOS, hvilket også er ensbetydende med, at du har mulighed for at benytte denne applikation fra samtlige enheder, der er baseret på både Android og iOS. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er tale om en meget simpel, overskuelig og ganske brugervenlig app, der byder på de forskellige typer af grundlæggende nødvendige og værktøjer, som skal tages i brug for at kunne lave dine handler.

Du skal dog være opmærksom på, at der ikke er adgang til andet end de mest grundlæggende funktioner, da der naturligvis ikke er plads til dette på hverken en smartphone- eller tablet-skærm, mens det ligeledes vil være for uoverskueligt med for mange funktionaliteter og værktøjer i en sådan app. Det betyder også, at der – som udgangspunkt – gives adgang til hhv. kursoplysninger, simpel grafvisning, handel samt depotfunktioner. Derfor kan du også altid overføre og hæve midler fra din smartphone eller tablet-pc, mens du også har mulighed for at danne et overblik over din depothistorik, hvilket kan være relevant for at se, om du har succes.

Én af de klare fordele ved den mobile platform fra Markets.com er naturligvis, at du får muligheden for nemt og hurtigt at navigere rundt i applikationen og mellem de forskellige, relevante menuer. Det er også ensbetydende med, at du lynhurtigt vil kunne foretage en ny handel på hurtig og simpel vis, hvilket naturligvis er essentielt, så du dermed ikke går glip af en god chance. Det er også ensbetydende med, at der er tale om en app, der kan fungere som et rigtig godt supplement til den webbaserede platform, da du har rig mulighed for at handle direkte fra din smartphone eller tablet-pc – uanset hvor du befinder dig.

instrumenter hos markets

Få adgang til et væld af markeder og produkter

Markets.com er en mægler, der blandt andet skiller sig ud fra mængde af de øvrige mæglere på markedet ved at tilbyde deres mange brugere at handle med udgangspunkt i en lang række forskellige markeder og produkter. Mere specifikt, så tilbydes der CFD-handel i over 2000 forskellige produkter, der er fordelt på aktieindeks, råvarer, ETF’er (passive indeksfonde), enkeltaktier, valutakryds såvel som en række obligationer. Derfor kan du med garanti også handle med en række underliggende aktiver, der både appellerer til dig og som du samtidig har en reel viden omkring, der kan være med til at sikre, at du opnår en god succes.

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at der ikke er mange mæglere, der kan konkurrere med Markets.com, når det kommer til det samlede udvalg af produkter, der kan bruges til at basere dine handler på. Det er blandt andet det, der har været med til at gøre Markets.com til et særdeles populært valg.

Bedømmelse
Anmeldelse opdateret d.
Brokers anmeldt
Markets.com
Vores vurdering
51star1star1star1star1star
Back To Top