skip to Main Content

Trading Robot

På det seneste er der opstået et nyt fænomen, der hedder robot trading. Der er også mange, der kender det som algoritme trading, da robotterne er baseret på én eller flere algoritmer, der ligger til grund for de handlinger som en bestemt trading robot vælger at gøre brug af i forbindelse med trading. Det betyder også, at der er i bund og grund er tale om et stykke software, der er blevet programmeret med det særlige formål, at det stykke software skal kunne udføre en investeringsstrategi i forbindelse med eksekvering af både køb og salg af diverse former for produkter, hvilket kan være alt lige fra valuta til råvarer – naturligvis altid baseret på CFD’er (Contract for Difference som er det, der kendes som differencekontrakter på dansk).

Trading baseret på algoritmer

For mange lyder det med garanti for godt til at være sandt, at de blot kan igangsætte et stykke software, der kan sørge for at vedligeholde ens handler. Faktum er dog, at der findes flere og flere af sådanne robotter på markedet og de bliver mere og mere intelligente fra dag til dag – derfor kan du med garanti også finde en rigtig god trading robot, der er baseret på en algoritme og en strategi, der er lige noget for dig, uanset om du har intentioner om at skulle bruge den respektive robot til at trade aktier eller valuta på baggrund af CFD’er. Flere af disse trading robotter kommer med muligheden for selv at vælge strategi og algoritmer, så det er tilpasset den type af trading, du mener er mest hensigtsmæssig og mest givende.

Forex trading med en robot, bot, software

Hvad er fordelene ved en trading robot?

Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at der er mange fordele ved at gøre brug af en såkaldt trading robot. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er en helt særlig fordel, at du ikke selv skal bruge tid på at handle, men derimod blot kan have et stykke software kørende på din PC, der sørger for at handle på dine vegne. Noget helt andet er naturligvis, at et stykke software har mulighed for at læse data langt hurtigere end, hvad der er muligt for dig og andre personer. Det betyder også, at en såkaldt trading robot vil kunne handle under nogle helt ekstremt datahastigheder, uanset om det handler om køb eller salg, og uanset om det handler om aktier, valuta, indeks, råvarer eller noget helt femte.

Er det ikke bare fup og fidus?

Der er rigtig mange, der tror, at sådanne robotter er fup og fidus. Der skal dog ikke lægges skjul på, at der er mulighed for at finde rigtig mange gode trading robotter på markedet, men der findes – desværre – også nogle robotter, der lover en kende mere end, hvad de reelt set kan holde. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at vælge én af de professionelle og anerkendte trading robotter, da de rent faktisk er i stand til at levere gode resultater – du skal selvfølgelig være klar over, at der ikke stilles nogen garanti for gevinst, men sandsynligheden er dog rigtig høj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top