skip to Main Content

Når du handler med valuta, så er der mulighed for at handle med en lang række forskellige valuta. Det er også ensbetydende med, at det står dig relativt frit for, hvorvidt du har interesse i at lave en investering i Australske dollars eller du derimod har planer om at investere i Britiske pund. Der findes forskellige former for valutahandel, men den mest almindelig form for handel med valuta er dog på helt traditionelt vis at flytte sin likvide midler fra én valuta til en anden. Der skal dog ikke lægges skjul på, at det er en metode, der kræver stor kapital, hvis der skal skabes mærkbare afkast. Der findes dog en anden måde hvorpå, du kan handle med valuta, hvilket kræver, at du baserer dine handler på CFD’er (Contract for Difference).

Derfor skal din investering i Australske dollars baseres på en CFD

Traditionel valutahandel er ikke meget værd for dig, der ikke har stor likvid kapital til rådighed. Det er dog ikke tilfældet med forex trading baseret på CFD’er, hvilket også er årsagen til, at du bør basere dine valutahandler på en såkaldt differencekontrakt, som det hedder på dansk. Kontrakten baseres på en aftale om, at der skal afregnes med udgangspunkt i den difference, der er mellem kursen ved indgåelse af kontrakten og ved det tidspunkt, hvor den respektive kontrakt udløber. Idéen er, hvis differencen er positiv, så er der tale om en gevinst, der naturligvis tilfalder dig, men hvis du derimod ender med at have en negativ difference, når kontrakten udløber, så vil dette beløb naturligvis skulle betales af dig.

Det er dog ikke dét, der er største fordel ved CFD’er. Den største fordel er, at du får muligheden for at geare din investering i Australske dollars, hvilket også er ensbetydende med, at du får muligheden for at forøge din oprindelig investering uden, at du reelt set skal indskyde yderligere kapital. Ved at geare din investering, hvor du eksempelvis har indskudt 100 USD i en handel, der går på, at Australske dollars vil stige mod USD, så er der mulighed for at forøge din investering med 50, 100 eller endda 200 gange. Hvor meget din investering reelt kan forøges afhænger af valget af din platform. Det betyder, at et oprindeligt indskud på 500 USD pludselig kan forøges til et indskud på hele 100.000 USD, som din gevinst også vil beregnes ud fra.

Investering i Australske dollars er mere lukrativ med CFD’er

Hvis du har intentioner om at lave en investering i Australske dollars, så skal den – uden tvivl – baseres på en CFD, da det kan gøre din handel langt mere lukrativ. Der findes et væld af udbydere af handelsplatforme, hvor du får muligheden for at lave en investering i Australske dollars på baggrund af CFD’er, der er blevet gearet til at kunne give et forøget afkast på trods af, at indskuddet fortsat er minimalt. Derfor vil det naturligvis til enhver tid bedst kunne betale sig for dig at investere i og trade valuta på baggrund af CFD’er og gearede posititoner.

Back To Top