skip to Main Content

Klar til at handle?

Etoro.com tilbyder lige nu gratis support ved oprettelse.

Er det muligt at tjene penge hjemmefra på daytrading? Ja - I denne artikel viser vi hvordan du kan tjene mere end 2000 kr. om dagen. Og hvem vil ikke det?

tradingLær hvordan du kan tjene penge på daytrading hjemmefra. Vi giver dig adgang til de strategier, som de professionelle investorer bruger - helt gratis. Du kan spare tusindvis af timer og tusindvis af kroner på at følge disse guides, da du undgår de begynderfejl, som langt de fleste nye daytraders begår.

Hvad er daytrading?

Daytrading er begreb, som har vundet frem de seneste mange år. Daytrading er en form for aktiehandel, hvor du handler rigtig mange handler på en dag. Du handler ud fra en teknisk analyse, som vi lærer dig længere nede i artiklen.

Men inden vi viser dig, hvordan du kan tjene penge på daytrading, skal vi sikre os, at du overholder kravene for at handle:

Hvad kræver det at kunne daytrade?

 • At du er over 18 år
 • At du har interesse i at tjene penge

Nu til sagen! Sådan kommer du i gang:

Det vigtigt at fortælle, at det ikke er alle, der får succes. Men vores erfaring med denne strategi er, at rigtig mange kan tjene en rigtig fin løn. Enten som supplement til deres nuværende indtægt eller på sigt leve af daytrading.

Har du hvad det kræver?

Du bør tage din trading seriøs. Vi anbefaler derfor, at du enten sætter dig i et rum for dig selv eller i hvert fald tager et headset på, så du ikke bliver forstyrret. Herfra kan du sidde i din egen verden og koncentrere dig om at handle.

Husk også at holde pauser, så dit hoved altid er skarp. Sørg for at spise lidt inden og generelt være udhvilet.

Brug "Candlestick strategien" hvor du kan tjene penge

Strategien, hvor mange daytradere tjener penge er med cadlesticks grafen. Den vil vi fortælle mere om nu.

Login på din Markets.com profil (fortæller mere senere om hvordan du opretter denne) og i menuen til venstre vælger du "Trending nu" og så "Højeste volatilitet". Det betyder, at vi vil handle de aktier, som flest gør og de aktier, hvor der er mest bevægelse. Det er her, hvor der er flest penge at tjene.

Du kan se, hvordan menuen findes her:

trending

Herefter klikker du dig ind på de forskellige instrumenter. Herefter kan du i bunden af din side se graferne for aktierne.

Der er to ting, som du skal lede efter, som jeg har fundet eksempler på her. Det gælder om at gå de forskellige aktier / instrumenter igennem og lede efter aktier, som går fra at stige til at falde eller falde til at stige. Se eksempler herpå herunder:

Aktier, der begynder at falde

Når en aktie går over og bliver rød, i stedet for grøn, betyder det, at den er skiftet fra en stigende til en faldende tendens.

Et eksempel på dette er:

faldende

Du kan se hvordan aktien steg med flotte grønne bjælker op, hvor den så går ind og falder efter en stigning, hvilket er meget typisk. Når aktier skal til at falde, så skal du gå ind og "sælge" / "shorte" aktien. Det gør du ved at klikke på instrumentet og trykke "sælg".

Du vælger det laveste beløb, som du kan satse.

Nu skal du følge aktien og beholde den lige indtil, at du ser kurven vender igen. Så snart aktien vender skal du forlade din position og hjemtage din profit.

Aktier, der begynder at stige

Her ser vi et eksempel på en aktie, som er faldet en del, som efterfølgende begynder at stige igen. Her skal du hurtigt ind og købe aktien (igen for det mindst mulige beløb) og så holde øje med aktien og være i aktien så længe, at den stiger. Så snart aktien bliver rød igen, bør du forlade din position og hjemtage din profit.

stigende

Forsæt med at handle

Sådan fortsætter du med at lede efter aktier, som vender. Det gælder om et være hurtig og komme ind og komme ud på de rigtige tidspunkter. Prøv dette i f.eks. en time og se hvilken profit du kan hjemtage. Du burde kunne lave en rigtig fin timeløn på dit nye erhverv som daytrader 😉

Kan det gå galt?

Det er ikke altid aktierne går som man forventer. F.eks. hvis aktien selvom den begynder kort at stige efterfølgende falder meget. Derfor er det netop, at du skal investere lidt i hver handel, men handle meget.

Hvor meget bør du investere i hver handel?

Du kan handle helt ned til 2,9 kr. pr handel. Vi anbefaler, at du starter med lavestes sats, uanset om du har lagt 1000 kr. eller 50.000 kr ind på Markets.com.

Du bør starte med at få en fornemmelse og placere handler, før du hæver din investering pr handel.

Med tiden, når du bliver endnu mere tryg ved platformen, kan du hæve din sats pr handel. Men husk altid, at du skal placere mange handler på en dag og der godt kan få 10 handler, hvor du rammer forkert, så du skal have nok midler til at kunne blive ved. Sats derfor hellere lidt lavere pr handel, men foretag så flere handler.

Klar til at handle?

Etoro.com tilbyder lige nu gratis support ved oprettelse.

Etoro.com - Anbefales til nybegyndere og øvede

For at kunne følge strategien, som daytradere verden over bruger med succes, skal du oprette dig på en platform. I teorien kan du bruge mange forskellige platforme, men vi anbefaler altid og bruger selv Etoro.com, som er en af de største platforme globalt.

Hvorfor vi anbefaler Etoro.com

 • Etoro.com tilbyder en meget brugervenlig platform, som er let at overskue - selv for nybegyndere.
 • Oversat til dansk
 • Der er alle de fleste investeringsobjekter som aktier, råvarer og kryptovaluta.
 • Der er et meget lavt indbetalingsminimum, som gør at alle kan være med. Ligeledes er det altid let at udbetale enten hele sin balance eller trække overskud ud løbende.
 • Etoro.com er et stort selskab, der har over 500 ansatte globalt
 • Etoro.com har mere end 13 millioner registrerede bruger.
 • Sikker indbetaling og udbetaling.

Klar til at handle?

Etoro.com tilbyder lige nu gratis support ved oprettelse.

FAQ:

Hvor meget er muligt at tjene på day trading?

Der er ikke nogen grænse for hvor mange penge du kan tjene. Men man bør fokusere på at tjene en stabil indkomst på f.eks. 1000 kr. pr dag, hvor du handler. Med en indbetaling på ca. 1000 kr. på din Markets.com profil, bør du kunne tjene ca. 500 kr. om dagen med de dage, hvor du sidder og handler.

Bør man holde sin position over natten?

Det kommer an på resultat af din analyse. Ligner det, at grafen vil blive ved med at stige, kan du overveje at lade den blive over natten. Men overvej det meget nøje, da det hurtigt kan gå den anden vej. Og når du sover, er det ikke ligefrem let at reagere, såfremt aktien skulle vende. Vi anbefaler ikke, at man beholder positionen, da man også vil have sin position i tankerne om natten, hvilket kan forudsage stress og dårligere nattesøvn.

Hvor mange penge skal man bruge for at komme i gang?

Som nævnt ovenfor, anbefaler vi, at man blot indsætter 1000 kr. Så kan man altid indbetale mere senere hen, når man har fået en forståelse for investering og daytrading.

Bør jeg benytte gearing?

Vi anbefaler, at du benytter gearing, men maks. 1:5, da det ellers kan gå meget hurtigt med at tabe penge.

Fordele og ulemper ved at daytrade fremfor langsigtet investering

Det er muligt at tjene mange penge hurtigt. Men det er også muligt at tabe penge hurtigt. Du bruger meget tid som daytrader på at analysere og handle, hvor du som langsigtet investor blot placerer din investering og venter måske 10 år og ser dit afkast. Netop større risiko og mere arbejde gør også, at det potentielle afkast som daytrader ofte er meget højere end den langsigtede investor.

Kend dine tal

Hvis du på sigt gerne vil bruge mere og mere tid som daytrader, anbefaler vi at du gør følgende. Notér hver dag i et ark:
 • Hvor mange timer du har tradet
 • Hvor mange handler du har lavet
 • Hvor mange du har vundet
 • Hvor mange du har tabt
 • Overskud / underskud på dagen
På den måde kan du let følge med i udviklingen og få det samlede overblik over dine investeringer.

Ordbog:

 • Win rate: Hvor mange handler du tjener på, ud af de samlede antal handler. F.eks. hvis du laver 100 handler og tjener penge på 60 af dem, er din win rate = 60%.
 • Være lang: Almindelig investering i aktier, hvor du investerer og forventer dine aktier stiger i værdi.
 • Shorte: At shorte betyder, at du tjener penge, når aktierne falder. Du satser på de falder i stedet for at stige, som ved normal aktiehandel. Det modsatte af at være lang.
 • Daytrading: Handel med aktier på daglig basis.
 • Markets.com: En handelsplatform, hvor du køber og sælger aktierne igennem.
Vores guide hjælper dig med at tjene penge og øge chancerne for succes, men husk altid:
At handle med CFD'er bærer en risiko og du kan risikere at miste din kapital - 73% oplever at miste penge ved handel.

Klar til at handle?

Etoro.com tilbyder lige nu gratis support ved oprettelse.

Summary
Back To Top