skip to Main Content

Der er flere og flere danskere, der begynder at have interesse for investering i valuta og herunder naturligvis også decideret trading med diverse former for forex. Der skal ikke være nogen tvivl om, at valutahandel kan gøres på flere forskellige måder, hvilket også betyder, at en investering i Britiske pund kan gøres på flere forskellige måder. Traditionelt set handler valutahandel om at flytte dine likvide midler fra den éne valuta til den anden, men hvis der skal tjenes penge på denne fremgangsmåde, så er du nødsaget til at have en betydelig mængde af kapital at flytte med. Dog er der måder hvorpå, du sagtens kan tjene penge på valutahandel, men det kræver, at du er villig til at basere dine handler på CFD’er (også kaldet differencekontrakter på dansk).

Hvad er CFD’er? Og hvad har de med investering i Britiske pund at gøre?

CFD er en forkortelse for Contract for Difference, hvilket – som nævnt ovenfor – kaldes for en differencekontrakt på dansk. Ved at indgå en sådan kontrakt laves der en aftale med en udbyder om, at der handles med udgangspunkt i den difference, der er mellem valutakursen på indgåelsestidspunkt og valutakursens udløbstidspunkt. Det fungerer ganske enkelt ved, at du naturligvis skal betale differencen, hvis den viser sig at være negativ, men hvis differencen derimod er positiv, så vil dette være din gevinst. Den helt særlige fordel ligger dog i, at du får muligheden for at geare din investering, når du handler med udgangspunkt i CFD’er, hvilket også betyder, at du får muligheden for at generere et stort afkast med en lille investering, uanset om det er en investering i Britiske pund eller noget helt andet.

Ved at handle med udgangspunkt i CFD’er, så gør du det meget nemmere for dig selv at handle med valuta. Det bliver dog ikke blot nemmere, men det er samtidig også med til at forøge dine muligheder for at generere overskud, der er mærkbare. Hvis du f.eks. vælger at indskyde 500 USD i en handel, hvor Britiske pund sættes op til en stigning mod f.eks. EUR eller USD, så er der mulighed for at geare din investering i Britiske pund med eksempelvis 50, 100 eller måske endda 200. Hvis du f.eks. vælger at geare din investering med hele 200, så er det også ensbetydende med, at din handel vil defineres som en handel med et indskud på 100.000 USD. Det kan både gøre dit afkast større, men selvfølgelig også dit tab større.

Investering i Britiske pund med lav kapital?

I og med, at der er rig mulighed for at geare dine investering på denne måde, så vil det også give mening at lave en investering i Britiske pund, selvom det er med et lille indskud. Det er også ensbetydende med, at du sagtens kan lave en investering i Britiske pund med lav kapital. Det kræver dog, at du sørger for at geare din investering, da det naturligvis ikke giver synderligt megen mening, at foretage en handel med et indskud på blot 100 USD eller 500 USD.

Back To Top