skip to Main Content

Lidt ekstra penge ved siden af studiet

Næsten alle studerende kender til det med en stram økonomi. Man er flyttet hjemmefra, skal lave mad selv, samtidig med at de mange nye studiebøger er lidt dyrere end man havde forventet. Selvom man får SU ved siden af, kan et sådant budget stadig virke uoverskueligt og med et fuldtids studie, kan det virke umuligt at finde tid til et arbejde ved siden af. Heldigvis er der en nemmere løsning.

Stramt budget

En studerende på SU er sjælendt en som vælter sig i penge. Næsten ligegyldig hvor man bor, vil man opleve at man pludselig skal til at spare og holde øje med de penge man bruger. Især i storbyerne kan det være svært overhovedet at betale sin husleje med SU’en. Det er dog også netop i den tid at man gerne vil ud og hygge sig og opleve nogle ting, med sine nye studievenner og nye roomies. Derfor er det også ærgerligt at det er økonomien som skal stoppe en. Der er dog heldigvis ting man kan gøre, for at få lidt ekstra penge på kontoen.

Nemme og hurtige penge

Et lån nu og her vil give dig, som studerende, mulighed for hurtigt at få lidt ekstra penge på kontoen. Du kan hurtigt gå ind og sammenligne de forskellige lån, så du kan finde det der passer dig bedst. Det kan være dejligt, så du kan få lov at komme ud og hygge dig med de nye studiekammerater. Eller også bare have mulighed for at rejse, tage ud og spise, eller andre diverse aktiviteter i din længe ventede sommerferie. Lån behøves slet ikke være så afskrækkende, det handler bare om at finde det rigtige beløb, den rigtige udbyder og en rente du kan overskue. Hvis du har et job, eller er ved at være færdig med din uddannelse, så du ved der kommer penge ind snart, er et lån kun endnu mere perfekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top